Autor: 021.rs

Novi Sad
03.08.2023.
12:55
Novosadska policija zaplenila je više od tri kilograma narkotika i uhapsila D. T. (50) iz Novog Sada.
  • Goran

    05.08.2023 13:45
    Hmm
    Dok roditelj primeti dete je već dužno novac.Iznuđuju,reketriraju,prete.Mora da diluje.To je problem za hiljade dece malololetne i punoletne u ovom gradu
  • DM

    04.08.2023 08:12
    Pa bravo za mup, al sad samo da ga tuzilastvo ne oslobodi kao vecinu. Realno je da bi ovakvih naslova trebalo da bude mnogo vise u toku dana posto su ti dileri i dilercici rasprostranjeni ko bubasvabe po NS. Svaki dan gledam njihove mini naslednike po Grbavici kako oznacavaju teritoriju, koriste decu od 12-13 godina pa cak i mladje , prekljuce vidim kako mamlaz tog godista lupa oznake sa auto sprejom po medicinskoj a svo vreme visi na mobilnom i daje izvestaj svom nalogodavcu. Fino obuceno dete , sve po poslednjoj modi vidi se da mu roditelji dobro zaradjuju, pitam se da li mu je tata zadao zadatak a ako ne kako ne zna sta mu dete radi u slobodno vreme, nimalo mu nije sumnjivo sto dolazi sa ofarbanim crvenim prstima? Ne znam sta je gore ovi sto regrutuju malu decu po skolama ili oni koji ne primecuju sta im deca rade!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna